• Кульки моцарелли

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Яйце куряче 1 штука
  • Петрушка за смаком
  • Базилік за смаком
  • Сухарі панірувальні 100 г.
  • Олія оливкова 100 г.
  • Сир моцарела міні 300 г.

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Базилік і петрушку помити, обсушити і подрібнити у блендері. Додати яйце і щіпку солі, гарненько збити.
  2. Кульки моцарелли вийняти з сироватки, обсушити.
  3. Вмочити по одному кульки спочатку в яйці, потім в сухарях Потім знову в яйці, потім в сухарях.
  4. У сковороді розігріти оливкову олію. Обсмажувати за раз краще не більше 3-4 кульок, за всіма не встежити.
  5. Обсмажувати протягом 1 хвилини з кожного боку.
  6. Покласти на блюдо з паперовими рушниками, щоб стік зайвий жир.
  7. Подавати теплими. У підсумку вийде близько 50 кульок.

Готова страва: Кульки моцарелли

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі