• Фріттата раннього літа

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Яйце куряче 6 штук
  • Сіль за смаком
  • Картопля молода 500 г.
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Сир козячий 175 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Шніт-цибулю 1
  • Спаржа зелена 100 г.

Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин

  1. Порізати картоплю на досить великі шматки (можна не очищати від шкірки) і відварити в киплячій воді протягом 6-8 хвилин. На останні 3 хвилини додати в каструлю спаржу, порізану навпіл. Злити і промити під холодною водою.
  2. Збити яйця з дрібкою солі і перцю. Додати розкришений сир і дрібно порізану цибулю. Нагріти в сковороді 2 столові ложки оливкової олії, додати картоплю і спаржу і обсмажувати на середньому вогні, залити яйцями і готувати, поки яйця не схопляться.
  3. Поставити сковороду під гарячий гриль і підрум'янити зверху. Охолоджувати 5 хвилин, порізати на шматочки.

    Молода картопля і спаржа ідеально підходять до яєць. Шматочки фети надають цій страві приємний підсолений смак.


 

Готова страва: Фріттата раннього літа

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі