• Італійське шоколадне морозиво (Gelato)

Інгредієнти Для: 12 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Жовток яєчний 12 штук
  • Молоко 6 стаканів
  • Темний Шоколад 340 г.
  • Какао-порошок за смаком

Інструкція Приготування ≈ 200 хвилин

  1. У великій каструлі змішайте злегка збиті жовтки, 3 склянки молока і цукор. Поставте на дуже маленький вогонь і, збиваючи, нагрівайте, поки маса не загусне. Зніміть з вогню і повільно введіть залишився молоко і половину подрібненого шоколаду. Перемішувати до однорідної маси.
  2. Охолодіть в холодильнику або поставивши на лід.
  3. Подрібніть залишився шоколад і додайте в остиглу масу. Перемішайте, перекладіть в контейнер і заморозьте, перемішуючи кожні 30 хвилин.
  4. Перед подачею посипте какао.

Готова страва: Італійське шоколадне морозиво (Gelato)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі