• Фритата з фетою, цукіні і м'ятою

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Яйце куряче 6 штук
  • Сіль за смаком
  • Молоко 150 мілілітрів
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Цукіні 3 штуки
  • Сир фета 150 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя м'яти 10 г.

Інструкція

  1. Розігрійте гриль в духовці.
  2. У мисці добре збийте яйця з молоком. Посоліть і поперчіть.
  3. Потім додайте натерті на крупній тертці кабачки, нарізану м'яту і половину раскрошенной фети.
  4. Розігрійте оливкову олію у великій вогнетривкої сковороді. Вилийте яєчну суміш і готуйте на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, не перемішуючи, майже до готовності.
  5. Посипте залишилася фетою і поставте під гриль на 2-3 хвилини до повної готовності. Залиште на 3-4 хвилини і поріжте на сегменти.

Готова страва: Фритата з фетою, цукіні і м'ятою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі