• Італійське морозиво з лимонною цедрою (Gelato)

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Жовток яєчний 12 штук
  • Цедра лимонна 1 столова ложока
  • Молоко 6 стаканів

Інструкція

  1. У великій каструлі змішайте злегка збиті жовтки, 3 склянки молока і цукор. Поставте на дуже маленький вогонь і, збиваючи, нагрівайте, поки маса не загусне. Зніміть з вогню і повільно введіть молоко, що залишилося і натерту цедру.
  2. Охолодіть, потім заморозьте, іноді перемішуючи.

Готова страва: Італійське морозиво з лимонною цедрою (Gelato)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі