• Пинцимонио

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль за смаком
  • Морква 3 штуки
  • Перець болгарський 2 штуки
  • Олія оливкова 500 мілілітрів
  • Фенхель 1 штука
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Стебло селери 6 штук
  • Перець зелений 1 штука

Інструкція

  1. Стебло фенхелю нарізати невеликими скибочками на один укус.
  2. Моркву очистити і нарізати паличками.
  3. Стебла селери очистити від листя і крупно нарізати.
  4. Червоний, жовтий і зелений перці нарізати скибочками.
  5. Налити масло в невелику ємність, додати сіль і мелений чорний перець.
  6. Поставити ємність у середину великого блюда або на піднос, розкласти по краю нарізаний перець, чергуючи кольору, а так само зелень і інші овочі.
  7. Їдять зелень і овочі, умочуючи їх в масло.

Готова страва: Пинцимонио

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі