• Мариновані цукіні з часником і м'ятою (Zucchini a Scapece)

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Олія оливкова за смаком
  • Цукіні 4 штуки
  • Оцет бальзамічний стакан
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя м'яти стакан

Інструкція

  1. Поріжте цукіні тонкими довгими смужками і обсмажте на добре розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки. Просушіть на паперовому рушнику і перекладіть на блюдо.
  2. У мисці змішайте 0,25 склянки нарізаної м'яти, оцет і подрібнений часник. Полийте цукіні і відправте на деякий час в холодильник. Перед подачею залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі і подавайте.
    Цукіні можна посмажити на мангалі або грилі, злегка змастити оливковою олією.

Готова страва: Мариновані цукіні з часником і м'ятою (Zucchini a Scapece)
 
 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі