• Італійський салат з динею

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Салат корн 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Лимони штука
  • Шинка пармська 100 г.
  • Олія оливкова extra virgin 2 столові ложки
  • Рукола 100 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Мускусна диня 200 г.
  • Майоран свіжий 1 стебло

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Диню розрізати навпіл і вийняти насіння. Спеціальною ложкою для фруктів вийняти м'якоть дині, щоб вийшли кульки (або диню нарізати кубиками).
  2. Сыровяленную шинку нарізати тонкими смужками.
  3. Рукколу і салат корн вимити і розкласти на блюді. Вичавити сік половини лимона, змішати його з оливковою олією, посолити і поперчити. Викласти на листя салату кульки дині, смужки шинки, полити заправкою. Посипати салат листочками майорану або базиліка.

Готова страва: Італійський салат з динею

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі