• Італійський салат з білої квасолі та червоної цибулі

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цибуля ріпчаста головка
  • Сіль за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Морква 1 штука
  • Олія оливкова стакан
  • Цибуля червоний стакан
  • Квасоля біла 500 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка рубана стакан
  • Розмарин свіжий 1 стебло
  • Оцет винний червоний 4 столові ложки
  • Стебло селери 1 штука
  • Сода за смаком

Інструкція

  1. Насипте суху квасолю в миску і залийте холодною водою. Додайте щіпку соди, перемішайте і залиште на 12 годин.
  2. Злийте квасоля і перекладіть в каструлю. Залийте водою і додайте розрізані навпіл моркву, розрізану навпіл селера і гілочку розмарину. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть до м'якості. Злийте і вийміть овочі і розмарин.
  3. Перекладіть в миску і, поки квасоля тепла, додайте оливкову олію, оцет, подрібнений часник, дрібно нарізану цибулю і петрушку. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте і подавайте кімнатної температури.

Готова страва: Італійський салат з білої квасолі та червоної цибулі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі