• Макарони-карамельки в вершковому соусі

Інгредієнти Для: 3 порцій

  • Яйце куряче 3 штуки
  • Капуста брокколі 200 г.
  • Креветки варені очищені 300 г.
  • Сир пармезан тертий 100 столових ложок
  • Борошно грубого помелу 300 г.
  • Вершки 20%-ві 200 мілілітрів

Інструкція Приготування ≈ 80 хвилин

  1. Перш за все, вам знадобиться борошно з твердих сортів пшениці і яйця в пропорції 3 яйця на 300 гр борошна (розраховуючи на 3 персони). Висипте борошно гіркою у велику миску. У центрі гірки зробіть невелике заглиблення і розбийте в нього яйця. Перемішайте і замісіть тісто. Тісто треба розкачати тонкими пластами, нарізати прямокутниками 10 на 6 см і відкласти в сторону.
  2. Приготуйте начинку. Відваріть креветки. Подрібніть в блендері і посоліть за смаком. Спеції вітаються, але не переборщіть! Тепер загортаємо подрібнені креветки в тісто, обвалюємо в борошні і варимо близько десяти хвилин.
  3. Родзинка цієї страви - вершковий соус. Без нього страва вийде смачним, тому зверніть на це особливу увагу. У блендері перетріть брокколі (не відварену) з 50 мл вершків.
  4. Розігрійте сковорідку і вилийте в неї вершки. Коли вони почнуть кипіти додайте в них перетерту брокколі і тертий сир пармезан. Помішуйте соус - він повинен перетворитися в однорідну зеленувату масу.
  5. Подавайте на стіл в гарячому вигляді і насолоджуйтеся!








Готова страва: Макарони-карамельки в вершковому соусі


 

 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі