• Салат з руколи і тунця

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль морська за смаком
  • Олія оливкова 10 мілілітрів
  • Помідори черрі 50 г.
  • Бальзамічний Крем 5 мілілітрів
  • Ікра летючої риби за смаком
  • Тунець 100 г.
  • Рукола 40 г.
  • Сир грана-падано 10 г.
  • Часникове Масло 10 мілілітрів

Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Рукколу перебрати, видалити товсті стебла. Перекласти в миску і заправити оливковою олією і сіллю.
  2. Черрі розрізати навпіл.
  3. Тунець посолити і поперчити, обсмажити на часниковому маслі з двох боків до середньої готовності (medium rare - рожевий всередині), нарізати тонкими скибочками.
  4. Сир натерти тонкими скибочками.
  5. Листя руколи викласти в центр тарілки, по колу викласти нарізаного тунця, полити бальзамічним кремом, зверху посипати тертим сиром і ікрою летючої риби.



 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі