• Середземноморський рибний суп з карі шафраном

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Цукор 1 чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста 2 головки
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 4 столові ложки
  • Сік лимонний 3 столові ложки
  • Помідори 2 штуки
  • Імбир 1 шматок
  • Каррі 1 чайна ложка
  • Мідії 8 штук
  • Коріння 100 г.
  • Сардини 1 штука
  • Барабулька 1 штука
  • Вино біле сухе 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Горілка 20 мілілітрів
  • Бульйон рибний 800 мілілітрів
  • Шафран за смаком
  • Філе риби 150 г.

Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин

  1. Рибу промити, барабульку очистити від кісток (кістки зберегти), розрізати впоперек на 2 частини, сардини нарізати шматочками. Овочі для супу (можна взяти моркву, селеру) і помідори вимити, почистити. Цибулю і імбир очистити. Всі овочі дрібно нарізати і згасити в двох столових ложках рослинного масла.
  2. Мідії вимити, почистити, відкриті раковини викинути. Кістки барабульки і каррі додати в овочі і згасити, влити вино, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати ще 10 хвилин.
  3. Рибне філе вимити, нарізати великими шматками і скропити соком лимона, злегка посолити і поперчити. Барабульку, рибне філе і сардини обсмажувати в останньому рослинному маслі протягом 5 хвилин. В цей час вийняти мідії з супу і протерти його через сито разом з овочами. Приправити сіллю, цукром, перцем і додати шафран.
  4. Рибу і мідії покласти в суп, дати постояти 2-3 хвилини, при бажанні додати в суп горілку або анісовий лікер.



 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі