• Поло Ориджинале Bella Italia

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Салат зелений 50 г.
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 10 г.
  • Червоні грейпфрути 30 г.
  • Артишоки в маслі 60 г.
  • Манго 30 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе курячої грудки 100 г.
  • Імбирний Соус 30 мілілітрів

Інструкція  Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Філе курячої грудки посоліть, поперчіть і обсмажте на сковороді гриль або на грилі таким чином, щоб вийшла решітка. Для цього обсмажуйте філе 1,5 хвилини, потім поверніть його щипцями або лопаткою на 90 градусів (так, щоб ребра гриля розташовувалися поперек) і обсмажуйте ще 1,5 хвилини.
  2. Салат викладете на одній стороні тарілки. Покладіть на нього часточки грейпфрута, очищені від плівок. Навколо салату з чотирьох сторін викладіть артишок, розрізаний на 4 частини.
  3. Манго очистіть від шкірки. Наріжте пластинками товщиною 1-2 мм, Викладіть зверху салату.
  4. Обсмажене філе наріжте поперек волокон і шматочки товщиною близько 2,5см укладіть з іншого боку тарілки.
  5. Салат і куряче філе рівномірно полийте імбирним соусом.




 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі