• Полента таранья рецептом Валентино Бонтемпи

Інгредієнти  Для: 6 порцій

  • Вода 600 мілілітрів
  • Масло вершкове 150 г.
  • Петрушка 1 стебло
  • Часник 1 зубок
  • Молоко 400 мілілітрів
  • Сир 200 г.
  • Борошно кукурудзяне 350 г.
  • Хліб білий черствий 1 шматок

Інструкція  Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Довести до кипіння воду, змішану з молоком, трохи посолити (обережно, так як сири теж солоні), додати черствий хліб.
  2. Всипати кукурудзяну муку і готувати на повільному вогні 10-15 хвилин, постійно помішуючи віночком.
  3. Додавати невеликими порціями терті італійські сири (за смаком), весь час ретельно перемішуючи до повного розчинення сиру.
  4. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити роздавлений зубчик часнику. Вилити масло в поленту. Прикрасити страву подрібненою петрушкою. Для поленти ідеально підходять такі сири як горгонзола і эдамер.




     

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі