- 22.02.2023 |
- igor |
- 1
Паста з соусом з пармезану та часнику.
Інгредієнти:
- 400 грамів спагеті
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка оливкової олії
- 4 зубчики часнику, дрібно нарізані
- 1 чашка вершків
- 1 чашка тертого пармезану
- 2 столові ложки масла
- 1/4 чайної ложки перцю
- Свіжа петрушка або базилік для прикраси
Інструкції:
- На киплячу воду додайте сіль та оливкову олію, а потім викладіть спагеті. Готуйте їх за вказівками на упаковці.
- Під час варіння спагетів розігрійте масло в глибокій сковороді на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник та обсмажте його до золотистого кольору.
- Додайте до сковороди вершки та тертий пармезан, постійно помішуючи сковороду, щоб сир розтопився та вершки зігрілися.
- Додайте перець та сіль за смаком.
- Коли спагетів варені, злейте воду та додайте їх до сковороди з соусом. Помішайте все докупи, щоб соус рівномірно розподілився на спагеті.
- Подаємо на стіл з нарізаною свіжою петрушкою або базиліком та додайте трохи додаткового тертого пармезану перед подачею.
- Це смачне блюдо з пармезаном просте в приготуванні та стане прекрасним варіантом на обід або вечерю для всієї родини. Добрий апетит!