• Паста з соусом із пармезану

Паста з соусом із пармезану - це неймовірно смачна та проста у приготуванні страва, що походить з італійської кухні. Цей рецепт складається з найсвіжіших інгредієнтів, таких як пасти, пармезан, вершки та часник, що дозволяє отримати неперевершений смак.

Рецепт пасти з соусом із пармезану:

Інгредієнти:

  • 400 г спагетті
  • 1 склянка тертого пармезану
  • 1/2 склянки вершків
  • 2 ст. вершкового масла
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • сіль та перець за смаком
  • свіжі зелені трави (кріп, петрушка, базилік), нарізані, для подачі

Інструкції:

  1. Приготуйте спагетті у великій каструлі, дотримуючись інструкцій на упаковці, до стану аль-денте.
  2. У той же час у дрібній каструлі поєднуйте вершки, олію та часник і нагрівайте на середньому вогні, помішуючи час від часу, поки суміш не почне пузиритися.
  3. Заберіть каструлю з вогню і додайте тертий пармезан, постійно помішуючи, поки соус не стане гладким і сир повністю не розплавиться. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати трохи води від спагетті, щоб розбавити його до бажаної консистенції.
  4. Відкиньте спагетті на друшляк і додайте в каструлю з соусом. Перемішайте, щоб покрити спагетті соусом. При необхідності посоліть і поперчіть до смаку.
  5. Подайте гарячу пасту на тарілки та посипте свіжими травами та додатковим пармезаном, якщо хочете. Смачного!

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі