- 22.02.2023 |
- igor |
- 1
Паста з соусом із пармезану - це неймовірно смачна та проста у приготуванні страва, що походить з італійської кухні. Цей рецепт складається з найсвіжіших інгредієнтів, таких як пасти, пармезан, вершки та часник, що дозволяє отримати неперевершений смак.
Рецепт пасти з соусом із пармезану:
Інгредієнти:
- 400 г спагетті
- 1 склянка тертого пармезану
- 1/2 склянки вершків
- 2 ст. вершкового масла
- 2 зубчики часнику, подрібнені
- сіль та перець за смаком
- свіжі зелені трави (кріп, петрушка, базилік), нарізані, для подачі
Інструкції:
- Приготуйте спагетті у великій каструлі, дотримуючись інструкцій на упаковці, до стану аль-денте.
- У той же час у дрібній каструлі поєднуйте вершки, олію та часник і нагрівайте на середньому вогні, помішуючи час від часу, поки суміш не почне пузиритися.
- Заберіть каструлю з вогню і додайте тертий пармезан, постійно помішуючи, поки соус не стане гладким і сир повністю не розплавиться. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати трохи води від спагетті, щоб розбавити його до бажаної консистенції.
- Відкиньте спагетті на друшляк і додайте в каструлю з соусом. Перемішайте, щоб покрити спагетті соусом. При необхідності посоліть і поперчіть до смаку.
- Подайте гарячу пасту на тарілки та посипте свіжими травами та додатковим пармезаном, якщо хочете. Смачного!