• Грибний капучіно

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Масло вершкове 50 г.
  • Сіль за смаком
  • Часник 4 зубка
  • Вершки 100 г.
  • Гриби білі 400 г.
  • Горіх мускатний за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Бульйон курячий 1 л.

Інструкція  Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Дрібно нарізати гриби, потім обсмажити їх на вершковому маслі разом з часником і петрушкою. Якщо замість заморожених або свіжих грибів використовувати сухі, то їх треба взяти сто грам, замочити у воді на годину-два і потім піддати тієї ж самої процедури обжарювання.
  2. Як тільки гриби придбають апетитну скоринку (у разі сухих - скоринка буде не те щоб надто апетитна, але запах все одно буде непоганий), долити до них в компанію бульйон, посолити, поперчити і варити суп п'ятнадцять хвилин. Після чого пробити рідку грибну кашу в блендері.
  3. Підігріти вершки, не доводячи до кипіння, і збити їх віночком разом з мускатним горіхом.
  4. В супову чашку або миску налити спочатку суп, а зверху - збиті вершки. Приблизно так, як це роблять в кав'ярнях з капучіно. Для ускладнення життя та додаткової естетизації відбувається можна обсмажити на топленому маслі грибний шматок і покласти поверх вершковою піни. Якщо щільна піна, він має шанс не потонути.

 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі