- 26.01.2022 |
- roman |
- 2
Неймовірно яскравий та дуже пікантний салат Буніто з корейською морквою. У ньому між собою ідеально поєднуються всі інгредієнти. При цьому екзотики в Буніто ніякої немає. Його готуємо із звичайних продуктів. Якщо ви бували в піцерії Челентано, то за назвою точно впізнали один із салатиків.
ІНГРЕДІЄНТИ салату Буніто:
- Куряча грудка – 1 шт
- Корейська морква – 250 г
- Майонез – 6 ст. ложок
- Варені яйця – 5 шт
- Сир – 150 г
Покроковий рецепт салату Буніто з корейською морквою
- Курячі грудки обмазуємо майонезом і спеціями: сіль, паприка та приправа до курки.
- Загортаємо курячу грудку у фольгу.
- І відправляємо в наперед розігріту духовку на 25 - 30 хвилин. Після чого розгортаю фольгу та випікаю ще десять – п'ятнадцять хвилин.
- Готове філе необхідно дістати з духовки та остудити. (Порада: у класичному рецепті філе просто відварюють у підсоленій воді, але мені більше подобається салат «Буніто» саме із запеченим філе.)
- Відварені яйця чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. У салаті «Буніто» використовуватимемо лише білки.
- Сир та білки натираю на великій тертці. (Порада: сир у цьому салаті зазвичай використовують твердий. А ви беріть той, що подобається вам.)
- Остигло філе руками розбираємо на невеликі шматочки. (Порада: можете нарізати кубиком, це не важливо.)
- Приступаємо до збирання салату. Для цього найкраще брати рівний посуд або викладати салат за допомогою кільця для сервірування. На дно кільця кладемо філе, трохи утрамбовуємо ложкою.
- Зверху філе змащуємо майонезом.
- На майонез кладемо корейську моркву, знову трохи утрамбовуємо.
- Морква теж необхідно змастити невеликою кількістю майонезу.
- Тепер шар із тертого сиру та знову майонез.
- І останній шар салату Буніто буде натертий білок із варених яєць.
Салат Буніто готовий! Радуйте себе та своїх гостей смаколиками. Смачного.