• Салат Буніто

Неймовірно яскравий та дуже пікантний салат Буніто з корейською морквою. У ньому між собою ідеально поєднуються всі інгредієнти. При цьому екзотики в Буніто ніякої немає. Його готуємо із звичайних продуктів. Якщо ви бували в піцерії Челентано, то за назвою точно впізнали один із салатиків.

ІНГРЕДІЄНТИ салату Буніто:

  • Куряча грудка – 1 шт
  • Корейська морква – 250 г
  • Майонез – 6 ст. ложок
  • Варені яйця – 5 шт
  • Сир – 150 г

Покроковий рецепт салату Буніто з корейською морквою

  1. Курячі грудки обмазуємо майонезом і спеціями: сіль, паприка та приправа до курки.
  2. Загортаємо курячу грудку у фольгу.
  3. І відправляємо в наперед розігріту духовку на 25 - 30 хвилин. Після чого розгортаю фольгу та випікаю ще десять – п'ятнадцять хвилин.
  4. Готове філе необхідно дістати з духовки та остудити. (Порада: у класичному рецепті філе просто відварюють у підсоленій воді, але мені більше подобається салат «Буніто» саме із запеченим філе.)
  5. Відварені яйця чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. У салаті «Буніто» використовуватимемо лише білки.
  6. Сир та білки натираю на великій тертці. (Порада: сир у цьому салаті зазвичай використовують твердий. А ви беріть той, що подобається вам.)
  7. Остигло філе руками розбираємо на невеликі шматочки. (Порада: можете нарізати кубиком, це не важливо.)
  8. Приступаємо до збирання салату. Для цього найкраще брати рівний посуд або викладати салат за допомогою кільця для сервірування. На дно кільця кладемо філе, трохи утрамбовуємо ложкою.
  9. Зверху філе змащуємо майонезом.
  10. На майонез кладемо корейську моркву, знову трохи утрамбовуємо.
  11. Морква теж необхідно змастити невеликою кількістю майонезу.
  12. Тепер шар із тертого сиру та знову майонез.
  13. І останній шар салату Буніто буде натертий білок із варених яєць.

Салат Буніто готовий! Радуйте себе та своїх гостей смаколиками. Смачного.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі