• М'ясний гуляш

Сьогодні хочу запропонувати рецепт найсмачнішого домашнього гуляшу - тушкованого ніжного м'яса в густому підливі. Зазвичай, гуляш відноситься до угорської кухні, і що найцікавіше, до категорії супів. Наші ж господарки давно підглянули цю страву у угорців і переінакшили її на свій лад, тому тепер ми знаємо гуляш саме другою стравою.

Ну, а тепер перейдемо від теорії до практики! Для приготування м'ясного гуляшу в домашніх умовах часто використовують яловичину, але тут потрібно враховувати, що яловичина гаситиметься довше за інші види м'яса.

Відмінний гуляш виходить із свинини, і, до речі, готується швидше, ніж гуляш із яловичини, а м'ясо виходить дуже м'яким. А також його можна приготувати з курки - цей досить дієтичний і бюджетний варіант цілком можна внести в меню на тиждень або місяць і регулярно готувати цю страву, подаючи його з різними гарнірами. А на гарнір до м'ясного гуляшу дуже добре подати картопляне пюре, мабуть, гуляш із картопляним пюре – ідеальний варіант! Також, цілком непогано на гарнір підійде рис чи макарони. А ще краще чергуйте гарніри, тоді ніхто не здогадається, що на столі через день той самий гуляш, тільки під різними соусами, вірніше, з різними гарнірами.

Отже, пропоную вам рецепт найсмачнішого домашнього гуляшу в густому томатному підливі, ну просто пальчики оближеш! При цьому готується швидко та просто!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • свинина чи яловичина: 500 г
  • цибуля ріпчаста: 2 шт
  • борошно: 1 ст.
  • томатний соус: 3 ст.
  • лавровий лист
  • зелень петрушки, кропу
  • сіль
  • свіжомелений перець

Покроковий рецепт - м'ясний гуляш

  • М'ясо вимити, обсушити та нарізати кубиками.
  • Цибулю дрібно нарізати.
  • У глибокій сковороді розігріти олію та обсмажити м'ясо на сильному вогні близько 5 хвилин.
  • Додати до м'яса цибулю та смажити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин на середньому вогні.


  • Гуляш посолити, поперчити, посипати мукою, добре перемішати і смажити ще 2-3 хвилини, періодично помішуючи.
  • Додати томатний соус, добре перемішати.
  • Влити в гуляш 2-3 склянки води або м'ясного бульйону, перемішати, додати лавровий лист, накрити кришкою і гасити на маленькому вогні, при слабкому кипінні 1-1,5 години.


При подачі посипати гуляш рубаною зеленню, приємного апетиту.

Схожі блоги


Пов'язані товари


Соус Barilla Bolognese 400г

Соус Barilla Bolognese 400г

Соус Bolonese Barilla приготований за класичним італійським рецептом з високоякісних натуральних інгредієнтів. Густий, ароматний, неймовірно смачний і ситний соус Болоньєзе - класика італійської кухні. Соус Болоньєзе складе повноцінний обід або вечер

155грн

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі