• Салат з рису з тунцем

Цей ситний салат, ідеально підходить для зайнятих домогосподарок, зберігається в холодильнику до трьох днів, і його можна перекласти ложкою в миску, коли ви зголодніли..

інгредієнти

  • приблизно 900 г холодного вареного рису
  • приблизно 400 г сирого рису
  • 400 г тунця в джерельній воді
  • 200 г заморожених петіт Пуа, розморожених
  • 2 червоних перця, очищених картоплечисткою, очищених від насіння і нарізаних кубиками
  • 3 помідори, нарізаних невеликими шматочками
  • 5 дрібно нарізаних зелених цибулин
  • пучок плоскої петрушки, нарізаної
  • велика жменя зелених оливок з кісточками, крупно нарізаних (за бажанням)
  • Майонез 4 ст.
  • сік 1 лимона
  • 2 столові ложки оливкової олії першого холодного віджиму
  • 200г консервованої кукурудзи

Готуємо салат з тунцем

  1. Приготований рис, ймовірно, злипнеться, тому розкладіть його у великій мисці. Додайте тунець, потім додайте горох, перець, помідори, зелену цибулю, петрушку і оливки, якщо ви їх використовуєте.
  2. Перемішайте майонез, лимонний сік і оливкову олію і приправте за смаком. Накрийте миску харчовою плівкою або помістіть в великий пластиковий контейнер, і нехай ваші домочадці будуть самі обслуговувати себе, коли вони голодні.

Салат з рису з тунцем добре поєднується з

  • Печивом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі