• Паста з тунцем, помідорами і каперсами в одній каструлі з лимоном

Зробіть студентську пасту з тунця з каперсами, маскарпоне, цедрою лимона і пармезаном, щоб зробити обід в середині тижня більш вишуканим.

інгредієнти

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 дрібно нарізана червона цибулина
  • 500 г помідорів чері, розрізаних навпіл
  • 400 г сушених макаронів (ми використовували рігатоні)
  • 1 л гарячого овочевого бульйону
  • 2 банки по 110 г тунця в оливковій олії, сушені
  • 3 столові ложки маскарпоне
  • 30 г тертого пармезану
  • 2 столові ложки каперсів з гіркою
  • ½ лимона, цедра
  • невеликий пучок петрушки, дрібно нарізаної

Як приготувати пасту з тунцем

  1. Нагрійте масло в каструлі на середньому або повільному вогні. Додайте цибулю і дрібку солі і обережно обсмажте протягом 7 хвилин, поки не стане м'яким і напівпрозорим. Додайте в сковороду 350 г помідорів, пасту і овочевий бульйон і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин без кришки, періодично помішуючи. Помідори повинні розколотися, і паста буде приготовлена.
  2. Додайте помідори які залишилися і варіть на середньому або сильному вогні протягом 5 хвилин або поки рідина не зменьшиться. Акуратно перемішайте тунець, маскарпоне, пармезан, каперси, цедру лимона і петрушку, а також сіль і великий мелений чорний перець. Накрийте сковороду кришкою і залиште на 5 хвилин перед подачею в глибокі миски.

Паста добре поєднується з

  • Пирогом з куркою і зеленню по-весняному
  • Морквяним супом з соусом песто з чилі і коріандру
  • Грецькими фрикадельками з баранини

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі