• Яблучний пиріг в мультиварці

Якщо набридла випічка з яйцями або вирішуєте, чим замінити яйця в Шарлотці, замініть їх крохмалем і приготуйте пісний пиріг з яблуками в мультиварці. У складі ароматного, ніжного домашнього яблучного пирога свіжі яблука з медом. Пісний стіл з простим солодким яблучним пирогом можна зробити апетитним і смачним. Пиріг з яблук в мультиварці на окропі, без дріжджів, без вершкового масла і яєць, без молочних продуктів, готується швидко і легко без міксера і замісу.

Заливне тісто пісної шарлотки з розпушувачем досить просто перемішати ложкою. 


Порада від КухаряПісля випікання яблучний пиріг перевертати необов'язково, верх остигшої шарлотки з яблуками і медом краще посипати цукровою пудрою. Заливний пиріг з яблуками і шарлоткою в мультиварці печеться легко і швидко з простого бісквіта на окропі. Господиня менше прикладає зусиль, заощаджує час при приготуванні яблучного пирога, а в очікуванні сигналу мультиварки, одночасно займається насущними домашніми справами.

Рецепт яблучного пирога підходить для випікання в мультиварці: Філіпс, Панасонік, Редмонд, Поларіс, Скарлет. Будь-яка модель мультиварки відмінно впорається з випічкою пісного солодкого тіста з яблуками на режимі Випічка. Інгредієнти для яблучного пирога без яєць і молочних продуктів

  • яблука свіжі, кисло-солодкі - 2-3 шт. (Невеликі);
  • кориця - 1 ч.л .;
  • окріп - 1 стакан;
  • борошно пшеничне вищого сорту - 3 мультістакана;
  • цукор коричневий - півсклянки;
  • мед - 2 ст.л .;
  • крохмаль кукурудзяний - 1 ст.л .;
  • розпушувач - 1 ч.л .;
  • ванілін - 1 пакетик;
  • цукрова пудра;
  • масло рослинне без запаху.

Як приготувати шарлотку в мультиварці

  1. Яблука миємо, очищаємо від шкірки. Вичищаємо від насіння, ріжемо яблука дольками, посипаємо їх крохмалем і перемішуємо.
  2. Потім в миску висипаємо корицю, ванілін, цукор, мед.
  3. Далі заливаємо суміш склянкою окропу і швидко перемішуємо, до розчинення всіх сипучих продуктів.
  4. Тепер вливаємо олію, невеликими порціями вводимо просіяне борошно, розпушувач і відразу перемішуємо ложкою.
  5. Після того, як тісто стане однорідним, додаємо в нього яблучні шматочки. Перемішуємо.
  6. Каструльку мультиварки змащуємо маслом і заливаємо в неї тісто з яблуками.
  7. В меню мультиварки вибираємо режим Випічка і включаємо Старт. Час випікання яблучного пирога в мультиварці становить 60 хвилин.
  8. Після звукового сигналу відкриваємо кришку мультиварки і залишаємо шарлотку на 5-10 хвилин.
  9. Потім кладемо на каструльку парову ришітку і перевертаємо на неї готовий заливний пиріг з яблуками.

Теплий яблучний пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу з свіжозавареним імбирним чаєм, або ароматної кави.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі