- 22.10.2021 |
- roman |
- 5
Якщо набридла випічка з яйцями або вирішуєте, чим замінити яйця в Шарлотці, замініть їх крохмалем і приготуйте пісний пиріг з яблуками в мультиварці. У складі ароматного, ніжного домашнього яблучного пирога свіжі яблука з медом. Пісний стіл з простим солодким яблучним пирогом можна зробити апетитним і смачним. Пиріг з яблук в мультиварці на окропі, без дріжджів, без вершкового масла і яєць, без молочних продуктів, готується швидко і легко без міксера і замісу.
Заливне тісто пісної шарлотки з розпушувачем досить просто перемішати ложкою.
Порада від Кухаря: Після випікання яблучний пиріг перевертати необов'язково, верх остигшої шарлотки з яблуками і медом краще посипати цукровою пудрою. Заливний пиріг з яблуками і шарлоткою в мультиварці печеться легко і швидко з простого бісквіта на окропі. Господиня менше прикладає зусиль, заощаджує час при приготуванні яблучного пирога, а в очікуванні сигналу мультиварки, одночасно займається насущними домашніми справами.
Рецепт яблучного пирога підходить для випікання в мультиварці: Філіпс, Панасонік, Редмонд, Поларіс, Скарлет. Будь-яка модель мультиварки відмінно впорається з випічкою пісного солодкого тіста з яблуками на режимі Випічка. Інгредієнти для яблучного пирога без яєць і молочних продуктів
- яблука свіжі, кисло-солодкі - 2-3 шт. (Невеликі);
- кориця - 1 ч.л .;
- окріп - 1 стакан;
- борошно пшеничне вищого сорту - 3 мультістакана;
- цукор коричневий - півсклянки;
- мед - 2 ст.л .;
- крохмаль кукурудзяний - 1 ст.л .;
- розпушувач - 1 ч.л .;
- ванілін - 1 пакетик;
- цукрова пудра;
- масло рослинне без запаху.
Як приготувати шарлотку в мультиварці
- Яблука миємо, очищаємо від шкірки. Вичищаємо від насіння, ріжемо яблука дольками, посипаємо їх крохмалем і перемішуємо.
- Потім в миску висипаємо корицю, ванілін, цукор, мед.
- Далі заливаємо суміш склянкою окропу і швидко перемішуємо, до розчинення всіх сипучих продуктів.
- Тепер вливаємо олію, невеликими порціями вводимо просіяне борошно, розпушувач і відразу перемішуємо ложкою.
- Після того, як тісто стане однорідним, додаємо в нього яблучні шматочки. Перемішуємо.
- Каструльку мультиварки змащуємо маслом і заливаємо в неї тісто з яблуками.
- В меню мультиварки вибираємо режим Випічка і включаємо Старт. Час випікання яблучного пирога в мультиварці становить 60 хвилин.
- Після звукового сигналу відкриваємо кришку мультиварки і залишаємо шарлотку на 5-10 хвилин.
- Потім кладемо на каструльку парову ришітку і перевертаємо на неї готовий заливний пиріг з яблуками.
Теплий яблучний пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу з свіжозавареним імбирним чаєм, або ароматної кави.