• Знаменита взбита кава

Взбита кава - десь його називають Дальгона кава, десь Макао кава. Але суть одна - це збита кава, приготована з 3-х інгредієнтів, яким доповнюють молоко. Цікавість узяла верх і я вирішила випробувати цей чарівний напій.

Зберігаємо рецепт на 1 порцію (на склянку 300 мл):

  • 1 неповна столова ложка розчинної кави
  • 1 неповна столова ложка цукру
  • 1 неповна столова ложка гарячої води
  • 200 мл молока (будь-якого, можна і рослинного)

З'єднуємо каву, цукор і воду, перемішуємо і починаємо збивати. Звичайно, блендером або міксером це зробити швидше, але цілком можна приготувати віночком і вручну. У вас почне утворюватися густа кавова піна. Чим довше збиваєте, тим густіше вона стає.

В порційний стакан наливаєте молоко. Я додаю гаряче молоко, якщо любите холодні кавові напої, то робіть з холодним. Молоко може бути будь-яке, дивіться за смаком. Коров'яче, мигдальне, кокосове, соєве - все, що ваша душа забажає :-)

Зверху викладаєте кавову масу. Перед вживанням добре перемішайте і насолоджуйтеся чарівним смаком.


А він, дійсно, чарівний!

Співвідношення кавовій маси і молока регулюйте за смаком. Для мене саме таке ідеально, не дуже насичено, що не нудотно-солодко.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі