• Хлібний пудинг з яблуками і корицею

Інгредієнти  Для: 6 порцій

  • Цукор 5 столових ложок
  • Цукор коричневий 2 столові ложки
  • Масло вершкове столова ложока
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Яблука зелені 1 штука
  • Кориця мелена чайна ложка
  • Палички кориці 1 штука
  • Круасан 3 штуки
  • Вершки 30%-ві 1 стакан
  • Сік яблучний стакан

Інструкція  Приготування ≈ 60 хвилин

  1. Зрізати шкірку з яблука, видалити кісточки і нарізати тонкими часточками. Круасани дрібно розкришити або нарізати маленькими кубиками.
  2. Розтопити масло у важкому сотейнику на помірному вогні. Кинути в гаряче масло яблука і паличку кориці. Пасерувати на помірно сильному вогні 3 хвилини.
  3. Додати яблука коричневий цукор і, продовжуючи помішувати, залишити на вогні приблизно на 2 хвилини.
  4. Коли цукор розтане і яблука почне карамелізуватися, влити в сотейник яблучний сік. Продовжувати варити на помірному вогні 3-4 хвилини, поки яблука не стануть м'якими, а весь сік не випарується. Вийняти з сковороди паличку кориці.
  5. Помістити яблука в жаростійку квадратну форму для випічки (розміром 23х23 см) або в будь-яку іншу неглибоку ємність для випічки об'ємом 2,5 літра. На яблука викласти дрібно порубані круасани.
  6. Збити разом вершки, яйця, чверть склянки цукрового піску. Викласти суміш рівним шаром у форму з яблуками і круасанами. Посипати все цукром (1 столова ложка) і поставити в розігріту духовку.
  7. Випікати при температурі 190 градусів 25-30 хвилин. Дочекатися, коли верхній шар пудингу затвердіє і злегка потемніє, і вийняти з духовки.
  8. Залишити пудинг при кімнатній температурі на 10 хвилин. Коли трохи охолоне, припорошити корицею. Подавати теплим з ванільним морозивом.
 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі