• Салат з моцарелою і прошутто

Прошутто - традиційна італійська шинка, натерта сіллю, гостра, копчена, приготовлена ​​з свинячого окосту. Вишуканий смак прошутто в повній мірі можна оцінити, якщо шинку нарізають тоненькими скибочками і подають з соковитими овочами і фруктами.

На дві порції нам знадобиться

  • 200 грам салату мікс,
  • 100 грам прошутто,
  • 200 грам моцарели міні,
  • 100 грам помідор черрі,
  • 1 ч.л. гірчиці,
  • 1 ст.л. малинового сиропу,
  • лимонний сік,
  • оливкова олія,
  • сіль, перець.
  1. Викладіть в салатницю мікс з листя салатів.
  2. Розкладіть черрі і моцарелу.
  3. Зверху викладіть дуже тонко нарізану шинку прошутто.

Далі приготуйте заправку: змішайте гірчицю і оливкове масло, додайте малиновий сироп і лимонний сік за смаком, посоліть, поперчіть.

Заправте салат і насолоджуйтеся поєднанням смаків італійської кухні.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі