- 14.10.2021 |
- roman |
- 8
Прошутто - традиційна італійська шинка, натерта сіллю, гостра, копчена, приготовлена з свинячого окосту. Вишуканий смак прошутто в повній мірі можна оцінити, якщо шинку нарізають тоненькими скибочками і подають з соковитими овочами і фруктами.
На дві порції нам знадобиться
- 200 грам салату мікс,
- 100 грам прошутто,
- 200 грам моцарели міні,
- 100 грам помідор черрі,
- 1 ч.л. гірчиці,
- 1 ст.л. малинового сиропу,
- лимонний сік,
- оливкова олія,
- сіль, перець.
- Викладіть в салатницю мікс з листя салатів.
- Розкладіть черрі і моцарелу.
- Зверху викладіть дуже тонко нарізану шинку прошутто.
Далі приготуйте заправку: змішайте гірчицю і оливкове масло, додайте малиновий сироп і лимонний сік за смаком, посоліть, поперчіть.
Заправте салат і насолоджуйтеся поєднанням смаків італійської кухні.