• Вершкові крекери з пармезаном

Інгредієнти (4 порцій)

  • Борошно пшеничне 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Сир пармезан 60 г.
  • Масло вершкове 40 г.
  • Вершки 10% 50 мл.

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
  2. Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.

Готова страва: Вершкові крекери з пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі