• Квасолевий суп із равіолі

Інгредієнти (8 порцій)

  • Борошно 500 г.
  • Сир рікота 300 г.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Шпинат 300 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Квасоля консервована 200 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Бульйон курячий 1 л.
  • Базилік (листя) 7 шт.

Процес приготування: ≈ 80 хвилин

  1. Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.
  2. Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.
  3. Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.
  4. У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.

Готова страва: ​Квасолевий суп із равіолі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі