• Мінестроне з куркою

Інгредієнти (5 порцій)

  • Курячий бульйон 1 л.
  • Дрібні макарони 100 г.
  • Пармезан за смаком
  • Куряче філе 1 шт.
  • Петрушка 2 ст. л.
  • Горох (заморожений) 400 г.
  • Помідори 400 г.
  • Селера 2 стебла
  • Морква 1 шт.
  • Подрібнений часник 1 зубчик
  • Цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Вода 1 стакан

Процес приготування: ≈ 55 хвилин

  1. Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.
  2. Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.
  3. Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.
  4. Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.

Готова страва: ​Мінестроне з куркою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі