• Різотто з шампанським, креветками і гребінцями

Інгредієнти (2 порції)

  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Цибуля зелена 50 г.
  • Рис 120 г.
  • Шампанське сухе 200 мл.
  • Бульйон курячий 400 мл.
  • Гребінці морські 230 г.
  • Сир пармезан 50 г.
  • Креветки очищені 100 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
  2. Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
  3. Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
  4. Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.

Готова страва: ​Різотто з шампанським, креветками і гребінцями

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі