• Котлети в італійському маринаді

Інгредієнти (4 порції)

  • Оцет винний 10 мл.
  • Сік лимонний 25 мл.
  • Часник 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 125 мл.
  • Орегано 5 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Фарш яловичий 600 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
  2. З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
  3. Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.

Готова страва: ​Котлети в італійському маринаді

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі