• Пончики по-італійськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Вода 200 мл.
  • Цукор 10 г.
  • Дріжджі сухі 10 г.
  • Борошно пшеничне 300 г.
  • Сіль 5 г.
  • Пудра цукрова за смаком
  • Рослинна олія 400 мл.

Процес приготування: ≈ 120 хвилин

  1. Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.
  2. У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.

Готова страва: ​Пончики по-італійськи

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі