• Равіолі «Pasta Fresca» з білими грибами і рікоттою

Інгредієнти  Для: 2 порцій

  • Масло вершкове 20 г.
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 20 г.
  • Часник 1 зубок
  • Цибуля-шалот 40 г.
  • Сир пармезан 50 г.
  • Вино біле сухе 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вершки 20%-ві 100 мілілітрів
  • Равіолі «Pasta Fresca» з білими грибами і рікоттою 300 г.

Інструкція  Приготування ≈ 30 хвилин

  1. У сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю і часник, додати біле вино.
  2. Випарити вино, додати вершки і випарювати отриману суміш до тих пір, поки вона не загусне.
  3. Покласти пармезан і петрушку, сіль і перець за смаком.
  4. Відварити свіжі равіолі «Pasta Fresca» з білими грибами і рікоттою в підсоленій киплячій воді протягом 4-5 хвилин.
  5. Змішати равіолі з готовим соусом і відразу подавати на стіл.

    Пов'язані категорії


    Шампанське та ігристе вино

    Шампанське та ігристе вино

    Шампанське — ігристе вино з провінції Шампань. Це вино вигововляється особливим методом, який полягає в ферментації всередині пляшки, піся чого вино стає ігристим. Горду назву - «шампанське» віднедавна мають тільки ігристі вина  з провінції Шампань.

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі