• Кростіні з помідорами

Інгредієнти  Для: 8 порцій

  • Пудра цукрова 50 г.
  • Помідори 200 г.
  • Помідори сушені 100 г.
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Помідори черрі 200 г.
  • Каперси 1 столова ложока
  • Хліб білий 1 штука

Інструкція  Приготування ≈ 35 хвилин

  1. Розігріти духовку до 200 градусів. Покласти помідори в форму для духовки, побризкати олією, посипати цукром і приправити. Запікати протягом 12 хвилин. Дати охолонути.
  2. Змішати запечені помідори разом з соком, сушеними помідорами і помідорами черрі, приправити за смаком.
  3. Підсмажити на грилі до золотистого кольору 8 шматочків хліба і натерти зубчиком часнику. Зверху викласти начинку. Блюдо готове.
P.S Хліб можна використовувати будь-який, однак італійці воліють чіабатту - особливий білий хліб, виготовлений з пшеничного борошна і дріжджів

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі