• Запечені перці з часником і травами

Інгредієнти (4 порції)

  • Перець болгарський 500 г.
  • Олія оливкова 20 мл.
  • Часник 20 г.
  • Італійські спеції 10 г.
  • Суміш перців за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
  2. Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.
  3. Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.

Готова страва: ​Запечені перці з часником і травами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі