• Суп із кроликом та рисом

Інгредієнти (4 порції)

  • Рис 40 г.
  • Цибуля-порей 1 шт.
  • Кролик 500 г.
  • Кабачки 2 шт.
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Шафран 2 г.
  • Сіль морська за смаком
  • Кріп 0,5 пучка

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
  2. Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
  3. Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
  4. Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.

Готова страва: ​Суп із кроликом та рисом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі