• Спагетті з м'ясними кульками в томатному соусі

Інгредієнти (4 порції)

  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Фарш яловичий 500 г.
  • Часник 0,5 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Паста томатна 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Спагетті 400 г.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).
  2. Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.
  3. Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.
  4. Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.
  5. Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.

Готова страва: ​Спагетті з м'ясними кульками в томатному соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі