• Італійський суп із бобами

Інгредієнти (4 порції)

  • Часник 2 зубчики
  • Артишок 4 шт.
  • Цибуля 4 шт.
  • Боби свіжі очищені 200 г.
  • Лимон (сік) 1 шт.
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Хліб (можна домашній) 4 ломтики
  • Горох свіжий (чи заморожений) 250 г.
  • Петрушка 2 гілочки
  • Цикорний салат (чи салат айсберг) 1 пучок
  • Яйця 4 шт.
  • Вода 1500 мл.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Приготувати рослинний бульйон на 1,5 літра води (можна використати м'ясний бульйон - приготувати заздалегідь).
  2. Бланшувати в гарячому бульйоні спочатку боби, а потім горошок (заморожений горошок бланшувати не потрібно). З бобів потрібно зняти жорстку шкірку.
  3. Почистити артишоки, використовуючи тільки серцевину (стебла можна почистити і заморозити). Очищені головки розрізати на чвертинки і покласти в холодну воду, підкислену соком лимона.
  4. Почистити цибулю, дрібно покришити і обсмажити в оливковій олії разом із зубком часнику (після обсмажування часник можна видалити). Додати цикорний салат (або салат айсберг), також вимитий і порізаний, а слідом артишоки.
  5. Обсмажити все протягом 5 хвилин. Додати боби і горошок, після чого, залити овочі бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Готувати протягом 15-20 хвилин на помірному вогні, додаючи при необхідності бульйон.
  6. Приготувати грінки. 4 обсмажених шматочки хліба натерти часником (грінки можна нарізати скибочками 2×2 або 3×3 см.) і розкласти по супових тарілках. Грінки посипати меленим чорним перцем і збризнути оливковою олією. Зверху розбити яйце, намагаючись не пошкодити жовток.
  7. Залити грінки з яйцем киплячим супом і посипати дрібно нарізаною петрушкою. Суп подається гарячим.

Готова страва: ​Італійський суп із бобами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі