• Паста з цукіні і королівськими креветками

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 300 г.
  • Цукіні 150 г.
  • Креветки королівські очищені 150 г.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова 10 мл.

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.
  2. Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.
  3. Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.
  4. Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.
  5. При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.

Готова страва: ​Паста з цукіні і королівськими креветками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі