• Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром

Інгредієнти (4 порції)

  • Листи лазаньї 6 шт.
  • Заморожений шпинат 400 г.
  • Кисломолочний сир 200 г.
  • Молоко 200 г.
  • Вершкове масло 150 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Тертий мускатний горіх за смаком
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Борошно 50 г.
  • Оливкова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 55 хвилин

  1. У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.
  2. В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.
  3. Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.
  4. Духовку розігріти до 190°C.
  5. У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.
  6. Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.
  7. Запікати протягом 30 хвилин.

Готова страва: ​Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі