• Малинове семіфредо

Інгредієнти (2 порції)

  • Яйця 2 шт.
  • Вершки 35% жирності 250 мл
  • Цукор 30 г
  • Ванільний цукор 5 г
  • Фісташки 50 г
  • Малина 200 г
  • Цукати 50 г

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Білки збити в білу стійку піну.
  2. Окремо збити жовтки з цукром і вершки.
  3. З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.
  4. Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.
  5. Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.

Готова страва: ​Малинове семіфредо

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі