• Сир маскарпоне по-домашньому

Інгредієнти (12 порцій)

  • Вершки 33% 1 л.
  • Лимонний сік 2 ст. л.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Марлю скласти в п'ять шарів. Лимон розрізати навпіл і видавити 2 ст. л. соку.
  2. Вершки налити в чисту каструлю і поставити на водяну баню. Нагріти вершки майже до кипіння. Влити 2 ст. л. лимонного соку, перемішати і гріти ще 10 хвилин, періодично помішуючи.
  3. Вершки повинні трохи загуснути. Зняти з водяної бані, накрити кришкою і залишити остигати.
  4. Сито або друшляк застелити складеною марлею і вилити в неї вершки. Підвісити марлю з вершками і дати стекти сироватці, годин 10-12.
  5. Перекласти готовий сир в щільно закриту тару і зберігати до вживання в холодильнику.

Готова страва: ​Сир маскарпоне по-домашньому

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі