• Аранчі з зеленим горошком і моцарелою

Інгредієнти Для 4 порцій

  • Масло вершкове 2 столові ложки
  • Зелений горошок заморожений 18 штук
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Олія рослинна за смаком
  • Рис арборіо 1 стакан
  • Борошно пшенична стакан
  • Сухарі панірувальні 1 стакан
  • Сир моцарелла 45 г.
  • Цибуля-шалот стакан
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий стакан
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Бульйон курячий 5 стаканів
  • Сіль велика за смаком

Інструкція

  1. У невеликому сотейнику доведіть до кипіння бульйон і зберігайте теплим.
  2. В каструлі розтопіть вершкове масло, додайте подрібнену цибулю і обсмажте на середньому вогні до м'якості, приблизно 3 хвилини. Додайте рис і готуйте, перемішуючи, ще 4 хвилини.
  3. Додайте 1 склянку бульйону і готуйте, помішуючи, поки вся рідина не випарується. Готуйте так, додаючи невелику кількість бульйону і помішуючи, до готовності рису, приблизно 25 хвилин. Потім введіть пармезан, 2 чайні ложки солі і 0,25 чайні ложки перцю.
  4. Перекладіть різотто в миску і охолодіть 10 хвилин. Вмішайте петрушку і 1 яйце. Накрийте рис шматком плівки, поклавши його прямо на рис, і відправте в холодильник на 4 години або на всю ніч.
  5. Застеліть деко пергаментом. В одній мисці збийте яйця, що залишилися, в іншу насипте сухарі, злегка посоливши їх, а в третю насипте борошно. Мокрими руками скачайте кульки з рису, приблизно по 5 см в діаметрі. Розріжте моцарелу на невеликі шматки. У центр кожного рисового кульки, покладіть по шматку сиру і 1 горошині. Щільно заліпіть. Викладіть на деко.
  6. Беручи по 1 кульці, спочатку обваляйте його в борошні, потім в яйці, потім в сухарях, злегка притискаючи.
  7. Розігрійте 1,5 см рослинного масла в сковороді. Додайте кульки і смажте до золотистого кольору на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, потім перекладіть на блюдо. Злегка посоліть і подавайте.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі