• Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Інгредієнти (4 порції)

  • Бекон 50 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Петрушка 1 пучок
  • Шавлія за смаком
  • Корінь селери 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Цукіні 100 г.
  • Капуста білокочанна 200 г.
  • Помідори 2 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Бульйон м'ясний 1 л.
  • Рис 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
  2. Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
  3. Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Готова страва: ​Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі