• Паста з лососево-сирним соусом

Інгредієнти (8 порцій)

  • спагетті 300 г.
  • Лососеві стейки 2 шт.
  • Сир з пліснявою 200 г.
  • Вершки 22% 150 г.
  • Часник 2 зубчика
  • Оливкова олія 50 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Пасту зварити.
  2. Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.
  3. Сир теж нарізати  кубиками.
  4. Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.
  5. Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.
  6. Пасту викласти на тарілки, полити соусом.

Готова страва: ​Паста з лососево-сирним соусом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі