• Курча по-римськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Грудинка куряча 2 шт.
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Сіль 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Перець червоний 1 шт.
  • Шинка прошуто 100 г.
  • Часник 2 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Вино біле сухе 100 мл.
  • Чебрець свіжий 1 ст. л.
  • Орегано 1 ст. л.
  • Бульйон курячий 100 мл.
  • Каперси 2 ст. л.
  • Петрушка 50 г.
  • Перець жовтий 1 шт.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Видалити з м'яса шкіру, натерти сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії, до золотистої скоринки.
  2. Витягнути м'ясо зі сковороди, замість нього на сковороду додати подрібнений перець і шинку. Готувати протягом 5 хвилин, після чого додати на сковороду нарізаний тонкими частинками часник. Тушкувати ще 1 хвилину.
  3. Додати чебрець і орегано, подрібнені помідори на сковороду, вилити вино і бульйон. Перемішати суміш, додати вже обсмажене м'ясо.
  4. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, готувати 20-30 хвилин.
  5. Викласти м'ясо з соусом в ємність з герметичною кришкою, прибрати в холодильник на 8 годин. При подачі підігріти м'ясо, і додати в соус каперси і посічену петрушку.

Готова страва: ​Курча по-римськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі