• Тірамісу з лікером «Амарето» і апельсиновою цедрою

Інгредієнти (4 порції)

  • Сир маскарпоне 250 г.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Еспрессо холодний 75 мл.
  • Лікер "Амарето" 2,5 ст. л.
  • Печиво савоярді 100 г.
  • Какао-порошок за смаком
  • Пудра цукрова 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Зерна кави обсмажені за смаком
  • Цедра апельсина за смаком

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукровою пудрою до піни. Обережно додати в суміш маскарпоне, не перестаючи збивати.
  2. Окремо збити білки, додати трохи солі. Додати збиті білки до суміші жовтків і сиру.
  3. У холодну каву додати лікер. Печиво викласти у глибоку форму, залити кавово-лікерною сумішшю. Викласти крем на печиво, прибрати в холодильник на 5-6 годин, після - присипати зверху какао-порошком, подрібненими зернами кави і цедрою.

Готова страва: Тірамісу з лікером «Амарето» і апельсиновою цедрою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі