• Спагеті із креветками в вершково-томатному соусі з хлібно-часниковою крихтою

Інгредієнти (2 порції)

  • Спагеті 200 г.
  • Часник 5 шт.
  • Вершки 200 мл.
  • Креветки 250 г.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Паприка 0,5 ч. л.
  • Карі 3 
  • Базилік 3 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний запашний за смаком
  • Олія оливкова 70 мл.
  • Цедра лимона 1 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Багет 2 шматка

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Очистити часник, подрібнити. Відкласти 1 ч. л. часнику, інше змішати з оливковою олією. Додати в суміш олії і часнику лимонну цедру, базилік, посолити і поперчити.
  2. Розігріти в каструлі оливкову олію, додати креветки, обсмажувати 2-3 хвилини, прибрати з вогню каструлю, накрити зверху кришкою.
  3. Відварити спагеті в підсоленій воді до стану аль денте.
  4. Довести до кипіння вершки в сковороді, влити томатну пасту, додати паприку, карі, посолити і поперчити. Протушкувати до однорідної консистенції.
  5. Багет подрібнити в крихту, додати до нього 1 ч. л. часнику, яка заздалегідь підготовлена.
  6. При подачі викласти на тарілку спагеті, залити соусом, викласти креветки, присипати зверху хлібними крихтами.

Готова страва: Спагеті із креветками в вершково-томатному соусі з хлібно-часниковою крихтою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі