• Піца на лаваші

Інгредієнти (2 порції)

  • Лаваш (круглий) 3 шт.
  • Сир твердий 250 г.
  • Гриби печериці 350 г.
  • Ковбаса "Салямі" 250 г.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Масло вершкове 50 г.
  • Майонез за смаком
  • Соус томатний "Сацебелі" за смаком
  • Зелень за смаком

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. Лаваш покласти на деко, застелений пергаментним папером, посипати натертим твердим сиром. Зверху покласти другий лаваш, також присипати сиром і, нарешті покласти третій лаваш. Сир гратиме роль своєрідного «клею». У духовці, коли сир розплавиться, він скріпить між собою лаваші.
  2. Нарізати печериці та обсмажити їх на вершковому маслі.
  3. Лаваш змастити соусом, викласти гриби.
  4. Ковбасу тонко порізати і викласти на гриби, додавши майонез.
  5. Викласти нарізані солодкий перець і помідори.
  6. Все засипати тертим сиром і відправити в гарячу духовку (180°С). Через 15-20 хвилин піца на лаваші готова. За бажанням додати зелень.

Готова страва: Піца на лаваші

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі