• Лазанья з ковбаси

Інгредієнти (4 порції)

  • Варена ковбаса 450 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Петрушка 70 г.
  • Базилік 1 ст. л.
  • Майоран 1 ст. л.
  • Орегано 1 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Помідори 800 г.
  • Локшина 450 г.
  • Рікота 450 г.
  • Пармезан 120 г.
  • Моцарела 450 г.
  • Соняшникова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 120 хвилин

  1. Смажити ковбасу і цибулю на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати помідори, базилік, половину петрушки, майоран, цукор і щіпку солі. Смажити 40 хвилин.
  2. Змішати сир рікоту, пармезан, петрушку і орегано. Зварити локшину.
  3. Половину соусу викласти на деко, на нього шар локшини, потім шар сирної суміші. Посипати половиною тертого сиру моцарела. Додати ще один шар локшини, зверху розмістити весь ковбасний соус. Додати решту сирної суміші, посипати тертою моцарелою.
  4. Викласти останній шар локшини, посипати тертим пармезаном. Накрити деко фольгою. Прогріти духовку до 180°C, відправити деко в духовку, випікати 30 хвилин. Зняти фольгу і випікати ще 20 хвилин.

Готова страва: Лазанья з ковбаси

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі