• Гарбузові равіолі

Інгредієнти (2 порції)

  • Борошно грубого помолу 200 г.
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Вода мінеральна за смаком
  • Гарбуз 400 г.
  • Цибуля ріпчаста 1,5 шт.
  • Горіх мускатний 5 г.
  • Куркума 1 г.
  • Апельсини 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Сметана за смаком
  • Кріп 0,5 пучка

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
  2. Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
  3. Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
  4. Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.

Готова страва: Гарбузові равіолі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі